dijous, 11 de gener del 2018

Club Vignerons de Bodeboca


Aquest mes ens presentem a bodeboca. Gràcies per l’experiència.

Este mes nos presentamos en bodeboca. Gracias por la experiencia.

This month we were presented at bodeboca. Thank’s for the experience.

https://www.bodeboca.com/vino/bri-2011

Bri és un dels vins negres que produeix Celler de l'Era, el celler fundat per Albert Tasias en la qual Joan Asens exerceix com a enòleg. Ell és un dels elaboradors que més han contribuït al renaixement del Priorat i és a més un gran coneixedor de la veïnat Montsant, a la qual pertany aquest vi. Està elaborat a partir d'una barreja de varietats autòctones i altres foranes que conviuen en equilibri després d'una acurada elaboració i criança. Prova a combinar-ho amb arrossos de muntanya, amb bolets, per exemple. Veuràs quina meravella.

Bri es uno de los tintos de Celler de l'Era, la bodega fundada por Albert Tasias en la que Joan Asens ejerce como enólogo. Él es uno de los elaboradores que más han contribuido al renacer del Priorat y es además un gran conocedor de la vecina Montsant, a la que pertenece este vino. Está elaborado a partir de una mezcla de variedades autóctonas y otras foráneas que conviven en equilibrio tras una cuidadísima elaboración y crianza. Prueba a combinarlo con arroces de montaña, con setas, por ejemplo. Verás qué maravilla.


Bri is one of the wines of Celler de l'Era, the winery founded by Albert Tasias in which Joan Asens works as an oenologist. He is one of the creators who have contributed most to the rebirth of the Priorat and is also a great connoisseur of the neighboring Montsant, to which this wine belongs. It is made from a mixture of autochthonous and other foreign varieties that coexist in balance after careful preparation and aging. Try combining it with rissotos, lasagnas, dishes with chicken or pork, specially good with lot's of vegetarian or vegan dishes for example. You will see how wonderful.









 


 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada