dimecres, 26 d’agost del 2015

LA REVISTA CUPATGES PARLA DEL BRI 2010


La revista catalana que parla de la cultura del vi ha fet una menció especial al Bri 2010:

Bri 2010, Celler de l'Era:
Un vi fet amb garnatxa negra (53%), samsó (29%) i cabernet sauvignon (18%). Un vi ecològic (amb certificació CCPAE) amb 12 mesos de bóta de roure francès, d'un petit celler situat al Mas de les Moreres, a Cornudella de Montsant. Tornem a estar d'acord en què el Bri 2010 és la millor opció per tancar el tast. Potent però elegant. Amb complexitat. Un altre vi amb una llarga vida, amb bona acidesa i molts matisos. La Blanca en destaca "la complexitat. Un vi de terrer, amb potència, fruitositat i uns torrats agradables." El Ramon les "notes dolcenques, igual que els tanins. Hi noto espècies, torrats, però també fruita i notes de sotabosc". "És un vi molt llaminer, i diria que molt gastronòmic. L'acompanyant perfecte per a qualsevol plat contundent. Arrossos, guisats, carns de caça...", afegeix la Carola.
En resum, un comitè on hem pogut tastar l'altre Montsant, el més desconegut, el que passa més desapercebut, els dels petits cellers, però autèntics, que fan la feina ben feta. Bons vins a boníssims preus, per facilitar-ne l'accés a tothom. Perquè després de tastar-los ens adonem que qui no beu vi és perquè no vol. Llarga vida al Montsant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada